Felhívás

Ha úgy gondolod, hogy te erre születtél:
Már próbálkoztál más ügynökségnél?
Úgy érzed nem jönnek a sikerek, pedig alkalmasnak érzed magad.

Ha te nem érzed magad modell alkatnak, de magas és vékony vagy.
Jó ha tudod, a mai Topp Modellek nagy része hasonlóképp érzett.
Engedd, hogy megnézzünk. Mi tudjuk ki is jó erre a pályára.

Ha magas és vékony vagy, küld ez az adataidat (mell/derék/csípő bőség és magasság),
és pár képet magadról (nem szükséges portfólió, egyszerű natúr képek is megfelelők. Lényeg hogy jól lássuk az arcod, a teljes alakosnál az alkatod)

Ha szeretnéd megtudni, neked milyen lehetőségeid vannak, nem a következőket kell tenned.
Küldj pár képet (portré és egész alakos)
és adatokat magadról, magasság, mell/derék/csípő bőség.
Életkor, és természetesen elérhetőséget is.

Mi hamarosan megkeresünk.

info@szegedmodels.hu

Részletek a jelentkezéshez

HÍRLEVÉLRE FELÍRATKOZÁS

 

 

Amit társ ügynökségünkről tudni érdemes:

Untitled-00A tizenöt éve piacvezető Attractive Modellügynökség vezetője Fehér Orsolya,  az Attractive modelljeként kezdte az 1990-es évek végén, majd szorgalmának és tehetségének köszönhetően rövid időn belül átvette a cég irányítását.

 

Céljuk modelljeinkkel a munkakapcsolat mellett bizalmi kapcsolat kiépítése, az egészséges életmódra nevelés és a lelki egyensúly elérése. Számukra kiemelkedően fontos, hogy az iskolai tevékenységeket és a rendszeres mozgást soha ne hanyagolják el az általunk szervezett munkák miatt, továbbá az angol nyelv ügynökségüknél alapfeltétel. Ezt bizonyítja, hogy rengeteg saját szakmájában is sikeres nőt neveltek ki az évek során a modellkedés mellett.

 

Untitled-1Varga Noémi az Attractive-nál kezdte modellként, mára a MOMÉn végzett befutott építész, a Forbes magazin címlapján szerepeltette a magyar 30 legsikeresebb fiatal listáján.
Dévényi Dalma hazánk egiyk vezető divatmárkájának, a Je Suis Belle-nek női tervezője lett, Molnár Juli jelenleg kifutó, kampány- és divatanyag-asszisztens, konzultáns az angol hajápolási termékekre szakosodott Toni&Guynál Londonban, Varga Ágota az Éva magazin újságírónőjévé nőtte ki magát, Brockhauser Barbara pedig meteorológusként tevékenykedik hazánkban. Horvát Kinga amellett, hogy az Instyle magazin stylistja és újságírója, velünk ápolt remek kapcsolata révén kishúgát is nálunk indította el a modell pályán.

 

 

 

Untitled-2Három külföldi modell is ügynökségüket választotta a Semmelweiss Orvostudományi Egyetemen folytatott tanulmányai mellett: a korábban műkorcsolyázó svéd Ida és a norvég Celin mellett Nora Lony, német topmodell is a mi csapatunkat erősíti. Nora a párizsi divathét során exkluzívitást élvezett BALENCIAGA showján, az Interview magazinban és a ZARA katalógusában is szerepelt.

 

 

 

 

Untitled-4Ebergényi Réka, hazánk egyik legismertebb topmodellje, korábban LANCOME és GIORGIO ARMANI arca édesanyaként a 2014-es évet újult erővel kezdte ügynökségünknél, rögtön az orosz Marie Claire címlapján.

 

 

 

Untitled-5Legnagyobb sikerünkként a korábban kosárlabdázó Axente Vanessát emeljük ki, aki Magyarország eddigi leghíresebb szupermodelljévé lépett elő pár éven belül, az amerikai Vogue főszerkesztője szerint a 21. század legnagyobb topmodellje. Vanessa nevét a világ minden pontján ismerik, a PRADA divatház kampányával robbant be a köztudatba, amiben később még kétszer szerepeltették.

 

 

 

Untitled-6Azóta tízszer jelentek meg fotói a Vogue magazinban és címlapjain, az amerikaitól kezdve a francián és japánon át egészen a németig, az olasz kiadványban pedig immáron háromszor szerepelt címlapon is. Két éve a CALVIN KLEIN márka kampányainak arca, sőt a fő kampány mellett a CK Jeans vonalat is bezsebelte, valamint Endless Euphoria illatukat is Vanessával reklámozzák.

 

 

 

 

Untitled-8Modelljeik a New York-i, Londoni, Milánói és Párizsi divathetek rendszeres aktív résztvevői, Adamik Luca többször megjelent Giorgio és Emporio Armani és Jean Paul Gaultier showján, a Miu Miun, Moschino-n, emellett számos híres tervező bemutatóján állandó vendég. Luca idén MOSCHINO katalógusában is szerepel, munkája mellett pedig a MOME kiváló tanulója.

 

 

 

Untitled-9A felsorolt városok mellett modelljeik legtöbbször Tokióban és Szingapúrban fordulnak meg, Barabás Henriett igazi világutazóként töménytelen divatanyagot zsebelt be mint például Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, Glamour, volt már a Topshop, ASOS és a New Yorker arca, legfrissebb munkája Ellen Von Unwerth fotóslegenda nevéhez köthető.

 

 

 

Untitled-10Hajdu Niki elsőként repült magyar modellként Ausztráliába munka céljából, ami annyira sikeresnek bizonyult, hogy többek közt Vogue és Harper’s Bazaar divatanyaggal lett gazagabb. Niki korábban már olyan magazin címlapjain is pózolt mint az Elle, Female és Glamour.

 

 

 

Untitled-11Új modelljeik közül az édesanyja nyomdokaiba lépő Eneh már szerepelt a L’Officiel magazinban és Anna Sui kifutóján, a szingapúri Elle egyik számában pedig mellette Henrietten kívül még egy új arcunk, Berta pózolt, tehát három lányunk is benne volt a divatlapban.

 

 

 

Untitled-12Legújabb modelljeik jelen vannak olyan hazai magazinokban, mint a Marie Claire, Glamour, Cosmopolitan, Joy, Elle és Instyle
és olyan vezető Magyar tervezők kampányaiban és lookbookjaiban mint Áeron, Dalaaena, Kata Szegedi, Nanushka, Napsugar Von Bittera, Makány Márta, vagy USE unused.

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.